Wat kan Uw Boekhouder voor u doen?

– Verzorgen van de hele administratie
– Opstellen van de jaarrekening/publicatieverslag
– Salarisadministraties
– Aangiften loonheffingen
– Aangiften omzetbelasting
– Aangiften vennootschapsbelasting
– Aangiften inkomstenbelasting/winstaangifte
– Opstellen van tussentijdse rapportages
– Opstellen begrotingen/meerjarenplannen
– Bedrijfseconomisch, financieel en belastingadvies

Administraties

Voor veel ondernemers is de administratie een ‘noodzakelijk kwaad’. Toch kunt u meer halen uit uw boekhouding. Een goede administratie biedt u inzicht in de ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Het geeft inzicht of de zaken gaan zoals gepland en zorgt ervoor dat u op tijd de zaken kunt bijsturen en de juiste keuzes kunt maken.

Marianne Hilhorst | Uw Boekhouder verzorgt graag voor u uw administratieve taken, zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsvoering. Zij kan u behulpzaam zijn bij de keuze van een boekhoudprogramma, het inrichten van uw administratie, uw administratie controleren of de administratie geheel of gedeeltelijk voor u voeren, tussentijdse rapportages opstellen of u tijdelijk administratieve ondersteuning bieden.

Haar dienstverlening is op maat. Samen met u bepaalt zij wat daar voor nodig is, wat u zelf doet en wat u uitbesteedt.

Online boekhouden

Het is mogelijk uw eigen administratie bij te houden in een online omgeving. Voordeel is dat Uw Boekhouder met u kan meekijken en kan bijspringen bij vragen of om uw administratie up-to-date te houden. Uiteraard zijn uw gegevens in vertrouwde handen.

Rapportages

Al naar uw behoefte kan Uw Boekhouder uw strategie voor u vertalen in begrotingen en meerjarenplannen. Periodieke rapportages geven u inzicht of uw doelstellingen behaald worden. Op basis van cijfers kunt u indien nodig de strategie of het beleid aanpassen. Samen bepalen we de inhoud en frequentie van de rapportages.
Uw jaarrekening wordt uiteraard opgesteld conform de geldende wet- en regelgeving.

Belastingzaken

Het betalen van belasting is iets waar wij niet onder uit kunnen. Zaak is daar goed mee om te gaan, uw bedrijf fiscaalvriendelijk in te richten en gebruik te maken van de fiscale faciliteiten. Marianne Hilhorst | Uw Boekhouder is op de hoogte van de fiscale wetten en regels en regelt de aangiften graag voor u.

U kunt bij haar terecht voor aangiften omzetbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, dividendbelasting en erfbelasting.

Voor advies over complexe belastingtechnische zaken beschikt zij over een uitgebreid netwerk. Indien nodig kan zij in overleg met u de hulp van een fiscalist inschakelen.

Klankbord

Als ondernemer komt er veel op u af. U moet regelmatig beslissingen nemen. Uw Boekhouder kan uw financiële sparringpartner zijn en samen met u een slimme financiële route uitstippelen. Uw Boekhouder denkt met u mee en voorziet u van deskundig advies. Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken en uw wensen te bespreken.

Advies

Uw Boekhouder adviseert onder andere op gebied van:opstart onderneming, financieringsaanvragen, financiële planning, organisatiestructuur, bedrijfsopvolging en rechtsvormkeuze.
In een goed advies komt de kennis van administratie, belastingen, ondernemen, uw onderneming en uw privésituatie samen.